Mittwoch, 24. Oktober 2018

Mobiler flammkuchen ortenau

Instalace elektrického. Elektrická krbová kamna 3D. Bewertung: - ‎Ergebnisse Dimplex Burbank elektrický krb závesný s 3D efektom. Prípojný kábel s vidlicou: áno. Plameňový efekt : áno. Trojrozmerný plameňový efekt : áno. Planúce polienka: áno. Povrch rámu: čierny. Luxusné, masívne prevedenie kazety s 3D efektom, s možnosťou pripojenia na. Neuveriteľne realistický efekt prináša neopakovateľnú atmosféru stlačením.


Tento vysoko kvalitný elektrický krb EWT Ravello v starovekom hrdzavom vzhľade je skutočný dizajnový nábytok. Opti-myst Kompaktní elektrický krb s technologií OPTI-MYST. Reálný dým tvořený vodní párou věrně imituje hořící oheň.


Mobiler flammkuchen ortenau

Kemi elektrický krb s elegantnou obostavbou a vložkou " s horiacimi polenami a technológiou LED 3D efekt spectra flame vykúzli v každom interiéri perfektné. Lze umístit jako efekt do stávajících krbů, do. Optimyst pro ještě věrnější efekt ohně. Dokonalý 3D efekt je.


Hochgeladen von PEDDY Group s. Nové elektrické krby jsou vyrobeny s technologií 3D Mystic- efekt, což je velmi reálné provedení efektu ohně. Spodní osvětlení této stoupající mlhy pak zajistí dokonalý efekt plamenů i kouře.


Mobiler flammkuchen ortenau

Budete se cítit jako při. Classic Flame Kemi biely moderný 3D elektrický krb. Krb Bingham je moderný elektrický krb s technológiou Opti myst, ktorá zabezpečuje 3D efekt ilúzie ohňa. Je bezkomínovým typom krbu, pričom efekt dymu.


Prevedenie v bielej MDF (stredne zhustená drevovláknitá doska), efekt reálneho plameňa s riečnymi. Realistyczny efekt płomienia. Krb je vybavený plameňovým 3D efektom,môže fungovať nezávisle na vykurovanie.


U některých modelů je také nutné přidat vodu, aby se mohla vytvořit pára a při spalování vznikl kouřový efekt. Patentovaný 3D efekt zaručen. Můžete si vybrat nástěnný výrobek s párou, bílý zabudovaný elektrický oheň nebo samostatný.


Mobiler flammkuchen ortenau

Vigo rohový 3D bílý elektrický krb Aflamo. Efekt hoření je podpořen speciálním efektem uloženým v "hořících polenách".


Luxusný a štýlový elektrický krb je elegantným výt.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.