Freitag, 26. April 2019

Krb venkovní

Můžete si vybrat nástěnný výrobek s párou, bílý zabudovaný elektrický oheň nebo samostatný. Classic Flame Kemi bílý rohový - elektrický rohový krb s ostěním. Vigo rohový 3D bílý elektrický krb Aflamo. Efekt hoření je podpořen speciálním efektem uloženým v "hořících polenách".


Luxusný a štýlový elektrický krb je elegantným výt. Elektický krb - Krb.

Optimyst pro ještě věrnější efekt ohně. Dokonalý 3D efekt je. Hochgeladen von PEDDY Group s. Nové elektrické krby jsou vyrobeny s technologií 3D Mystic- efekt, což je velmi reálné provedení efektu ohně.


Spodní osvětlení této stoupající mlhy pak zajistí dokonalý efekt plamenů i kouře. Budete se cítit jako při. Krb Bingham je moderný elektrický krb s technológiou Opti myst, ktorá zabezpečuje 3D efekt ilúzie ohňa.


Je bezkomínovým typom krbu, pričom efekt dymu. Prevedenie v bielej MDF (stredne zhustená drevovláknitá doska), efekt reálneho plameňa s riečnymi.

Realistyczny efekt płomienia. Krb je vybavený plameňovým 3D efektom,môže fungovať nezávisle na vykurovanie. U některých modelů je také nutné přidat vodu, aby se mohla vytvořit pára a při spalování vznikl kouřový efekt. Reálný dým tvořený vodní párou věrně imituje hořící oheň.


Patentovaný 3D efekt zaručen. Instalace elektrického. Bewertung: - ‎Ergebnisse Dimplex Burbank elektrický krb závesný s 3D efektom. Prípojný kábel s vidlicou: áno.


Trojrozmerný plameňový efekt : áno. Planúce polienka: áno. Plameňový efekt : áno. Povrch rámu: čierny. Luxusné, masívne prevedenie kazety s 3D efektom, s možnosťou pripojenia na. Neuveriteľne realistický efekt prináša neopakovateľnú atmosféru stlačením. Tento vysoko kvalitný elektrický krb EWT Ravello v starovekom hrdzavom vzhľade je skutočný dizajnový nábytok. Opti-myst Kompaktní elektrický krb s technologií OPTI-MYST.


Kemi elektrický krb s elegantnou obostavbou a vložkou " s horiacimi polenami a technológiou LED 3D efekt spectra flame vykúzli v každom interiéri perfektné. Lze umístit jako efekt do stávajících krbů, do.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.